Zašto smo odabrali vilu Reset za venčanje?

Zašto smo odabrali vilu Reset za venčanje?

Svi detalji i sve fotografije, provod pa i sama ceremonija ne bi bile to to da se nisu desile u vili Reset. Vila nadomak Fruške Gore je bila jedini naš izbor, ne samo zbog samog prostora koji odiše evropskim šmekom, već celokupnog ugođaja i detalja o kojima se mnogo vodi računa. 

Reset je mesto u Sremskoj Kamenici nadomak Novog Sada koje uzimate za moderna venčanja, gde tradiciju zamenjuju praktični protokoli. Ne mora sestra da vam troši vreme kiteći goste ili tetka preuzimajući poklone, za to postoji osoblje. Na vama je da uživate sa svojim bliskima. 

Bio je predivan osećaj imati kraj sebe ljude koji znaju o venčanjima bolje od vas i svojim trudom i znanjem, čine da ne osetite teret satnice, da li je muzika smeštena, da li svi imaju da jedu ili piju. Sve što jedna mlada može da poželi. Bilo je lepo brinuti samo o tome da se haljina ne isprlja previše. 

reset novi sad

Kada je u pitanju hrana mi smo se odlučili za švedski sto i nekoliko pića koji su ulazili u paket koji birate prilikom rezervacije. U odnosu na dan i broj gostiju kao i paketa koji odaberete, kreira se cena iznajmljivanja. Ako vam je potrebna neka konkretnija informacija, slobodno im pošaljite poruku na Instagramu. Devojke su vrlo predusetljive i odmah možete dobiti sve detalje.  

Na meniju je bila svega ukusnog, dovoljno da zadovoljan ostane i tetak koji voli isključivo meso i drugarica vegetarijanka. Od pića bih izdvojila votka borovnicu koju smo baš svi probali u jednom momentu. Idealno osveženje za nalet leta u sred oktobra. 

Bend koji smo odabrali je takođe bend koji sam imala priliku da čujem i na drugim svadbama a čiji vajb je totalno bio ono što mi inače slušamo kada želimo da se proveselimo. Disko, pop, rok, domaći i strani je bio pogodak za žurkicu ovog tipa. Čekirajte ih obavezno – Magic Buzz. 

Iako smo se razmišljali da li nam je uopšte potrebna bilo kakva fama oko torte, drago mi je što smo se tome ipak prepustili. Najslađi završetak divnog dana došao je iz poslastičarnice Oki’s Cake, mesta i majstora koje uvek rado preporučujemo za sve prilike. Naša čoko/malina je bila preukusna. 

Sve ovo ne bi bilo toliko toplo, emotivno i dirljivo zabeleženo da nije bilo sjajnog Saše Adamovića i toliko predivnih detalja. Nemojte se voditi brojnim savetima kako fotograf nije važan ili kako može da vas fotka drug druga. Fotografije vam ostaju zauvek. Nije na odmet ni odabrati fotografa koji poznaje sve prednosti prostora u kojem se venčavate.

reset novi sad

Osim toga, profesionalni fotograf, naročito onaj koji se bavi venčanjima zna gde da bude u kom momentu, šta je to što na fotografiji pokazuje emociju, radost, sreću… ima osećaj. Takvog tražite. Napravite sebi najvažnije uspomene kao što smo i mi.