Malina

Get the latest fashion trends, the best in travel and my life.

Ko je Sharovska?

Jedna Nataša. Konačno svoj na svome, jer ova ista ja pre 5 godine nije znala gde je, u kom pravcu idu njene želje, težnje i ciljevi. Dugo sam odbijala pomisao da je pisanje ono što najbolje umem, kako god to bilo. Rešenje je ležalo samo u tome kako ga najbolje usmeriti i upotrebiti.

Spojila sam Instagram, enterijer i ljubav prema pisanju. Moj redovni posao marketara nije daleko od toga, ipak, dugo vremena sam osećala da mi treba nešto više, nešto moje.

Upoznajte Priče iz potkrovlja!

Ime bloga ne može više opisivati čime ću se baviti i o čemu ću pisati. Naše novo gnezdo je loft u Novom Sadu sa najdivnijim pogledom na Futoški park i staklenim zidom koji me je kupio čim sam kročila.

 Iako je kupovina stana samo bila okidač za nastanak ovog bloga, on će konačno poslužiti za godine i godine sakupljenog iskustva kada je u pitanju opremanje stana, ali i kada je reč o uzimanju stambenog kredita, plaćanja nameštaja na rate i svih drugih peripetija koje mogu da snađu ljude koji se sa tim uhvate u koštac.

 Nadam se da će vam moji tekstovi biti inspirativni, ali pre svega korisni. Drago mi je što ćete biti deo ove moje avanture i što ćemo opet zajedno korak po korak od ovog prostora praviti dom.

 Do sledećeg pisanja, 

Pratite moju priču i na Instagramu