Naše venčanje u bojama jeseni

Naše venčanje u bojama jeseni

Neću vas mnogo gnjaviti tekstom, već ću vas prepustiti predivnim bojama jeseni i fotografijama koje samo jesenje venčanje može da napravi. Ukratko, bilo je sve što sam ikada želela. 

Kada sam u avgustu 2019. godine zakazala venčanje za jun 2020. nisam uopšte razmišljala koliko nisam letnja mlada. Silom prilika, i najneočekivanijih životnih okolnosti i odlaska bliskih osoba, i korone na kraju krajeva, venčanje smo pomerili za oktobar. 

Odlučili smo se za intimnu ceremoniju sa bliskim ljudima gde smo akcenat stavili na detalje i sve ono što ostavlja predivne uspomene. 

Za te uspomene bili su najzaslužnije devojke iz Tandrbala koje su bile zaduženje za celokupnu dekoraciju i setup. 

Odlučila sam se za jarke i tople boje koje bi utoplile prostor i razbile zelenilo koje odiše prostorom koji smo rezervisali. Kako je to u pitanju Reset gde su pretežno elegantne postavke i pastelne boje, napraviti jesenju rasprodiju u takvom mestu je bio baš izazov. 

Na stolovima smo kombinovali zelene salvete u kombinaciji sa terakota detaljima i bež svećama. 

Dominiralo je suvo cveće, pampas i listovi palme, dalije i hrizanteme te krem ruže. Po koji bordo momenat bio je detalj koji sam i sama ponela. 

Centralni deo je bio na sredini dvorišta sa poglednom na Frušku goru u pozadini. 

jesenje venčanje

Budući da smo se odlučili za nešto intimniju ceremoniju, od detalja smo dodali i postavku za konfete te postavku za čestitke. 

Kao veliko finale bili su moj bidermajer, cveće u kosi i korsaž koji je nosio mladoženja. Bordo je bila moja it boja i drago mi je što sam bila smela u tom odabiru. Bacite pogled kako je izgledalo i moje devojačko veče sa sličnom temom i bojama.

jesenji bidermajer

Ponekad nije loše izaći iz zone komfora i prevaziči oprobane pastelne varijante koje se uglavnom biraju za venčanje. Budite smeli, napravite nešto lepo za sebe pa čak i jesenje venčanje.